Κρανίδι: Επιστροφή στα θρανία για… ενήλικους

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε για δεύτερη χρονιά ο κύκλος επιμορφωτικών συναντήσεων από το 1ο Επαγγελματικό Λύκειο Κρανιδίου που απευθυνόταν σε ενήλικους, γονείς, κηδεμόνες και απόφοιτους των σχολείων της Ερμιονίδας.

Το 1ο ΕΠΑ.Λ. Κρανιδίου, σε μια προσπάθεια να επεκταθεί ο επιμορφωτικός του ρόλος και στην δραστηριοποίηση της τοπικής κοινωνίας, άνοιξε τις πόρτες του τα απογεύματα και πραγματοποίησε 60 ώρες επιμορφωτικών συναντήσεων σε δύο διδακτικά αντικείμενα.

Συγκεκριμένα, οι επιμορφούμενοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν εισηγήσεις με θέμα την «Οργάνωση και Λειτουργία Εστιατορίου», διάρκειας 30 ωρών και «Υπάλληλος Υποδοχής Ξενοδοχείου», διάρκειας επίσης 30 ωρών.

Την όλη δράση ενέκρινε και υποστήριξε η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πελοποννήσου και ο Σχολικός Σύμβουλος Σταύρος Κωτσάκης, ενώ οι εισηγήσεις πραγματοποιήθηκαν από τον Διευθυντή του σχολείου κο Ανάργυρο Καραγιάννη.

Οι συμμετέχοντες, που παρακολούθησαν επιτυχώς την επιμόρφωση, θα λάβουν βεβαιώσεις παρακολούθησης, ωστόσο εκείνο που και οι ίδιοι αξιολογούν ως σημαντικότερο είναι οι πολύτιμες και πρακτικού χαρακτήρα γνώσεις που απέκτησαν μέσα από τις συναντήσεις αυτές.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s