Ξεκίνησε το Θερινό Πρόγραμμα Πρακτικών Ασκήσεων του Κέντρου Ελληνικών Σπουδών στο Ναύπλιο

photo

Την Τετάρτη 1 Ιουνίου ξεκίνησε για 11η χρονιά το Θερινό Πρόγραμμα Πρακτικών Ασκήσεων του Κέντρου Ελληνικών Σπουδών στο Ναύπλιο. Η εφετινή ομάδα αποτελείται από 11 υπότροφους Αμερικανούς και Έλληνες φοιτητές.

Οι φοιτητές είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν και να γνωρίσουν την πόλη του Ναυπλίου την Πέμπτη 2 Ιουνίου. Την Παρασκευή 3 Ιουνίου, οι φοιτητές μαζί με καθηγητές και συντονιστές του προγράμματος, θα επισκεφθούν τις Μυκήνες και την Επίδαυρο στο πλαίσιο εκπαιδευτικής εκδρομής, που διοργανώθηκε με την υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας.

Από την Δευτέρα 6 Ιουνίου, οι φοιτητές θα ξεκινήσουν τις πρακτικές ασκήσεις τους σε πολιτιστικούς φορείς της πόλης (Αρχαιολογικό Μουσείο, Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. Δήμου Ναυπλιέων, Εθνική Πινακοθήκη, Φουγάρο και Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct Περιφέρειας Πελοποννήσου).

Το Πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη 6 Ιουλίου. Σε αυτό το διάστημα, εκτός από τις πρακτικές ασκήσεις, οι φοιτητές θα συμμετάσχουν παράλληλα και σε άλλες εκπαιδευτικές δραστηριότητες και εκδρομές, ενώ θα προετοιμάσουν και ερευνητικές εργασίες, οι οποίες συνδέονται με το αντικείμενο σπουδών τους στις ΗΠΑ, καθώς και την πρακτική τους άσκηση στο Ναύπλιο.

Κέντρο Ελληνικών Σπουδών (Ελλάδος)
Πανεπιστήμιο Harvard

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s