Τρελό γέλιο με την εφημερίδα του Δημήτρη Καμπόσου – Τους έπιασε κόψιμο στο Ναύπλιο!!!

ΔΗΜΟΤΗΣ γέλιο

Σε κορυφαίο σατιρικό έντυπο, πανελλαδικής εμβέλειας εξελίσσεται η εφημερίδα του συνδυασμού Καμπόσου, ΔΗΜΟΤΗΣ. Αυτές τις μέρες, βοηθούντος του διαδικτύου, μέσω μεγάλων ιστοσελίδων, γελούν μέχρι τα πέρατα της γης με τα γραφόμενά της.

Στο δε γειτονικό Ναύπλιο τους έπιασε… κόψιμο και τρέχουν στα χωράφια και δεν προλαβαίνουν! Δυστυχώς, το βαρύ ιλουστρασιόν χαρτί, που είναι τυπωμένη η εφημερίδα, ελάχιστα βοηθά στο πρόβλημά τους…

Για να μην θεωρηθώ κακοήθης με το παραπάνω, διαβάστε τι γράφτηκε στην 3η σελίδα του ΔΗΜΟΤΗ:

ΔΗΜΟΤΗΣ Ναύπλιο

«Μια ζήλεια κι ένα κόψιμο τους έπιασε στο Ναύπλιο όταν έπιασαν στα χέρια τους τον προηγούμενο Δημότη. Στα καφενεία οι παππούδες μονολογούσαν… ρε άμα τον είχαμε αυτόν εδώ θα μας είχε κάνει Μονακό!»

Άμεση και σατιρική αντίδραση υπήρξε από την Ναυπλιώτικη ιστοσελίδα koloplenhs.blogspot.gr, η οποία ούτε λίγο ούτε πολύ προβληματίζεται μήπως και νομιμοποιήθηκε η ινδική κάναββη στο Άργος!!!!

Μετά και από τα ανωτέρω και με την κρίση που περνάνε τα σατιρικά έντυπα, ακούστηκε πως ο εκδοτικός οίκος Μήτρος Φικιώρης BlakeFood Ε.Π.Ε., με έδρα την Λευκωσία της Κύπρου, ετοιμάζει πρόταση για να πάρει τα δικαιώματα πανελλαδικής κυκλοφορίας του ΔΗΜΟΤΗ (που θα κυκλοφορεί και σε μεγάλα κέντρα της Ομογένειας προς τόνωση του Εθνικού Φρονήματος). Σε πρώτη φάση λέγεται πως θα μοιραστεί δοκιμαστικά στους Δήμους Μαραθώνος και Στυλίδας…

Γιώργος Ν. Μουσταΐρας

Υ.Γ. Τυχεροί Ναυπλιώτες. Φανταστείτε μόνο να είχατε το Δημήτρη Καμπόσο… Δήμαρχο και να υλοποιούσε το όραμά του, όπως το αποδίδει το φωτομοντάζ στο σχόλιο του ΔΗΜΟΤΗ. ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ!!!!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s