Αυτά είναι τα 20 ανδρικά χαρακτηριστικά που ψάχνουν οι γυναίκες

file

Μια μεγάλη έρευνα που οργάνωσε το Men’s Health σε δείγμα 1.000 γυναικών αποκάλυψε ορισμένα πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία σχετικά με το τι ακριβώς αναζητάει μια γυναίκα σε έναν άνδρα.

 Ποια είναι δηλαδή εκείνα τα χαρακτηριστικά που αξιολογεί περισσότερο από άλλα, προκειμένου να τον κρίνει ως “ελκυστικό” και να είναι θετικά προσκέιμενη απέναντί του στην προοπτική μιας σεξουαλικής σχέσης.

Η έρευνα έγινε μέσω διαδικτύου σε δύο φάσεις. Συνολικά συμμετείχαν πάνω από 1.000 Αμερικανίδες γυναίκες ηλικίας 21-54 ετών.

Η πρώτη φάση διενεργήθηκε από την Opinion Research Corporation από το Πρίνστον στο Ν. Τζέρσεϊ και η δεύτερη φάση διενεργήθηκε από το BestLifeOnline.com.

Τα ανδρικά χαρακτηριστικά αξιολογήθηκαν ανάλογα με το ποσοστό των γυναικών που τα ξεχώρισαν και δημιουργήθηκε ένα Top-5 σε κάθε γενική κατηγορία.   Δείτε τα αποτελέσματα της έρευνας:

Χαρακτήρας   Πιστός – 84% Έμπιστος/στήριγμα – 75% Ευγενικός – 67% Ηθικός – 66% Καλός πατέρας – 51%   Προσωπικότητα   Αίσθηση του χιούμορ – 77% Ευφυία – 55% Πάθος – 46% Αυτοπεποίθηση – 41% Γενναιοδωρία – 38%   “Πρακτικά” χαρακτηριστικά   Να είναι καλός “ακροατής” – 53% Ρομαντικός – 48% Καλός στο σεξ – 35% Να μαγειρεύει, να συγιρίζει κλπ – 23% Εισόδημα – 21%   Φυσικά χαρακτηριστικά   Αίσθηση του στυλ – 30% Όμορφο πρόσωπο – 26% Ύψος – 15% Μυς – 13% Γενική εκγύμναση – 12%

Τα συμπεράσματα δικά σας…

adapokrites.gr

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s