ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ: Η Paramount προσφέρει πάνω από 100 ταινίες της δωρεάν στο Youtube!

file

Παρότι το βίντεο streaming είναι πολύ δημοφιλές τον τελευταίο καιρό, δεν είναι όλα τα στούντιο, ειδικά τα μεγάλα, πάντα ενθουσιασμένα στην ιδέα να ακολουθήσουν τη μόδα αυτή. Πιθανότατα, περισσότερο απ’ όλα, φοβούνται την πιθανότητα αύξησης της πειρατείας.

Έτσι, όταν η Paramount Pictures «ανεβάζει» περισσότερες από 100 κινηματογραφικές ταινίες στο YouTube, προσφέροντάς τες μάλιστα δωρεάν, μοιάζει περισσότερο με Πρωταπριλιάτικη φάρσα, παρά με στρατηγική απόφαση. Και όμως, αυτό έκανε το γνωστό κινηματογραφικό στούντιο στον νόμιμο κανάλι The Paramount Vault, προσφέροντας ελεύθερη πρόσβαση σε μία μεγάλη συλλογή κινηματογραφικών ταινιών.

Η εταιρεία βεβαίως δεν προσφέρει τις πιο πρόσφατες κινηματογραφικές της ταινίες, οπότε μην περιμένετε να δείτε στο κανάλι της στο YouTube τα World War Z και Iron Man, αλλά στην λίστα με τις ταινίες περιλαμβάνονται αρκετές επιτυχίες όπως τα Raiders of the Lost Ark, Titanic, κάποιες ταινίες Transformers κ.ά. Επίσης περιλαμβάνονται πολλές ταινίες περασμένων δεκαετιών, όπως το Dark City, μία ταινία της δεκαετίας του ’50 με τον Charlton Heston ή η ταινία τρόμου Rumplestilstkin του 1955.

Το κανάλι The Paramount Vault, περιγράφεται από το κινηματογραφικό στούντιο ως μία τοποθεσία για να επιδείξει την ποικιλία του έργου του. Έτσι, αντί να αναρτήσει τις καλύτερες κινηματογραφικές ταινίες, δημιουργήθηκε περισσότερο για να δώσει στους θεατές μία αίσθηση της ιστορίας του κινηματογράφου, όταν βρισκόταν στα πάνω του, αλλά και στα κάτω του. Δυστυχώς, τις ταινίες μπορούν για την ώρα να δουν μόνο όσοι χρήστες βρίσκονται στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, ωστόσο λογικά, θα υπάρχει και κάποιος τρόπος για να παρακάμψετε αυτό το εμπόδιο.

Πηγή: slashgear.com

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s