Φτιάξε το τέλειο σοκολατένιο κέικ με δυο υλικά – χωρίς αλεύρι!

file

Τη σοκολάτα τη λατρεύουμε, αλλά πολλές φορές δεν έχουμε την πολυτέλεια του χρόνου να μπούμε στη διαδικασία να φτιάξουμε μόνες μας ένα ωραίο γλυκό.

Απανταχού «τεμπελίτσες» ενωθείτε, λοιπόν, γιατί σας έχουμε την πιο εύκολη συνταγή για να εντυπωσιάσετε με τις ζαχαροπλαστικές σας ικανότητες, χωρίς να κοπιάσετε ή να ξοδέψετε ώρες στην κουζίνα!

Χρειαζόμαστε μόνο:
3 αυγά
3 πλάκες σοκολάτα (υγείας ή γαλακτος, ό,τι σου αρέσει)

Εκτέλεση
Χώρισε τα αυγά σε κρόκους και ασπράδια και χτύπα τα δεύτερα σε μαρέγκα. Λιώσε τη σοκολάτα μέσα σε μπεν μαρί, απομάκρυνε από τη φωτιά και μόλις κρυώσει ρίξε μέσα τους κρόκους. Τώρα πρόσθεσε λίγη-λίγη τη μαρέγκα και ανακάτευε απαλά με μια σπάτουλα. Ρίξε το μίγμα σε αντικολλητικό σκεύος και ψήσε το κέικ σου σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 °C για 30’-40’. Μόλις κρυώσει λίγο πασπάλισε, αν θέλεις, με ζάχαρη άχνη και είναι έτοιμο για σερβίρισμα! Καλή απόλαυση!

Χαρά Βλαμάκη/faysbook.gr

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s