Η πληθωρική φοιτήτρια της Πάτρας… που θέλει να σπάσει το ρεκόρ του Γιάννη Σπαλιάρα!

file

Είναι πρωτοετής στην Πάτρα, ερχόμενη από την Αθήνα και όπως δηλώνει δεξιά και αριστερά το πρότυπο της είναι ο… Γιάννης Σπαλιάρας.

Η 18χρονη φοιτήτρια, έχοντας περάσει, στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας και έχοντας ένα open mind, μακριά από προκαταλήψεις και ταμπού, δηλώνει στα άτομα που γνωρίζει στο νέο της περιβάλλον, εδώ στην αχαϊκή πρωτεύουσα, ποιος είναι ο μεγάλος της στόχος.

Να φτάσει και να ξεπεράσει την χάρη του πρότυπου της του Γιάννη Σπαλιάρα, ο οποίος ως γνωστόν, σύμφωνα με την δήλωση που έκανε θραύση στα social media και στο ΜΜΕ, έχει πάει με 4.000 γυναίκες.

Ο στόχος της 18χρονης είναι λοιπόν να ξεπεράσει τον Σπαλιάρα και να πάει με παραπάνω από 4.000, όχι φυσικά γυναίκες, αλλά άνδρες. Στόχος που φυσικά δεν είναι τόσο εύκολος όσο ακούγεται αν σκεφτεί κανείς ότι θέλει να τον πετύχει στα χρόνια που θα είναι φοιτήτρια στην Πάτρα.

Δηλαδή στα επόμενα έξι – εφτά χρόνια γιατί την σχολή της με τόσο σεξ που πρόκειται να κάνει δύσκολα θα την βγάλει σε τέσσερα έτη. Πάντως, η ίδια υπερασπίζεται την δήλωση του Σπαλιάρα, τονίζοντας ότι το σεξ για οποιοδήποτε λόγο και αν γίνεται κάνει καλό.

Σύμφωνα, μάλιστα, με τα όσα έχουμε μάθει η νεαρή έχει τις δυνατότητες και τα προσόντα για να πετύχει τον στόχο, διαθέτοντας μία αρκετά καλή εμφάνιση που αποπνέει στους γύρω της έναν ερωτισμό.

Και έτσι ήδη έχει ξεκινήσει να κάνει αυτά που χρειάζεται για να φτάσει στον στόχο της, βρισκόμενη σε καλό δρόμο…

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s